ER logga

Får människor att mötas och skapa affärsmöjligheter såsom
Mötesarrangör - Moderator - Mingelcoach
 

I en digitaliserad värld, med digitala relationer, blir personliga möten avgörande. När konkurrerande företags tjänster och produkter blir allt mer lika, blir du som person och relationsskapare, den främsta framgångsfaktorn.   

Egestam Relations är expert på det personliga mötet i vår roll som mötesarrangör, moderator eller när vi coachar medarbetare att se möjligheter, och våga ta tillfällena när de ges att möta människor du vill komma i kontakt med. Event, mässor och kundseminarier är viktiga mötesplatser. Men det är människor som skapar relationer och resultat.  

Vi "säljer" så fort vi öppnar munnen - hemma, på jobbet eller ute hos kund. Därför hjälper vi dig och dina kollegor att se, och ta fram stjärnan i dig, så du kan "tända" andra med dina tankar och idéer.


Vi erbjuder inspirationsföreläsningar och coachande workshops för grupper och ledare / nyckelpersoner. 

  • Bygg nätverk - bygg kundstock! För nyexaminerade och "påläggskalvar" i syfte att bli delägare i firman mm. 
  • Sälj mer till fler - konsten att sälja utan att sälja. För nyanställda och etablerade medarbetare i syfte att öka merförsäljning till befintliga kunder.
  • Individuell ledarcoachning inom främst personlig framtoning, kommunikation och nätverkande. För ledare med god självkännedom som vill "ta ut svängarna" lite mer, det vill säga beröra och engagera på ett personligare plan. 
    Utgångsläge: Du är där du vill vara. 


Egestam Relations är även stolt arrangör av Göteborgsminglet sen 2009 och Entreprenörs- och Ledarskapsdagen sen 2005.