egestam-logo

OM EGESTAM MARKETING

Egestam Marketing lyfter dina affärsrelationer och medarbetare i rollen som Eventarrangör, Mingelcoach och Moderator. Vi hjälper dig och dina kollegor att bygga varumärke och långasiktliga affärsrelationer genom personliga möten och kan agera som er interna projektledare för era mässor och events. Vi kan även leda tillställningen såsom moderator och konferencier och skapa delaktighet istället för passivt lyssnande.

Vi erbjuder även kurser, föreläsningar och workshops inom affärsrelationer och personliga möten, det vill säga mingel och nätverkande, utifrån både teori och praktik. De kan anpassas eller situation eller ett allmänt behov bli bättre på att nätverka och hitta affärsmöjligheter.


Egestam Marketing startades år 2003 av Anneli Egestam som fick utmärkelsen Årets Affärsnätverkare 2006. Anneli Egestam är även arbetande styrelseledamot och eventansvarig för Småföretagarnas Riksförbund sen 2013.


Anneli är även en av initiativtagarna och arrangör av Göteborgsminglet.se, ett stort affärsmingel och mötesplats för stans och regionens näringsliv två gånger per år.   

Sen 2005 arrangeras kvällsseminariet Entreprenörs- och Ledarskapsdagen, en mötesplats för företagare och beslutsfattare  att utveckla sig och sina affärsrelationer.


Om Anneli Egestam:
- Egestam Marketing sen 2003
- Marknadsansvarig på hotel och managementkonsultbolag
- Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg 19995
- Tidigare ordförande inom Aktiespararnas Riksförbund  i Göteborg

 

Ring mig så pratar vi mer!  031-701 03 05.

Anneli Egestam. Foto Anna von Brömssen
Anneli Egestam. Foto Anna von Brömssen
Användarnamn
Lösenord
Kom ihåg mig


Affärsidé

Event, mässor och konferenser har ett enda syfte, att människor ska träffas.
Egestam Marketing är extremt bra på att få människor att mötas, prata och hitta nya samarbeten och affärsmöjligheter, inte bara vara på samma plats samtidigt. I rollen som Eventarrangör, Mingelcoach och Moderator har vi affärsrelationer i fokus snarare än skoj för stunden under parollen ”Du kan inte skaka hand via mail”.
Vi vill att du ska vara bäst när det gäller och tar fram stjärnan i dig så att du kan tända andra med ditt budskap!

 

Värdegrund

Många företag satsar stort på sina event, mingel och mässor men underskattar värdet av att ge medarbetarna - som ska skapa affärerna - möjligheten att stråla. Då blir eventen ett dyrt nöje.
 

MEDIA

"Driva eget innebär ofta svagt skydd"
G-P 14 aug. 2016

"Det handlar inte bara om pengar"
Intervju och tips till blivande företagare, Civilekonomen, aug. 2016.

Egestam höjer människans odds
Affärer i väst, sept. 2015

Gäst i studion om Mingelutbildning Förmiddag i P4 Göteborg (36 min in)

Jag ger mig ut i vimlet

G-P 2014

Så blir du proffs på att mingla
G-P 2014

Anneli som konferencier:
Anneli Egestam påannonserar ett event