egestam-logo

Föreläsningar och workshops

Att kunna mingla och ha ett personligt nätverk blir allt viktigare - både i och utanför jobbet. När konkurrerande företags tjänster och produkter blir alltmer lika blir du som person den främsta framgångsfaktorn. I det personliga mötet bygger du både förtroende, varumärke och relationer på samma gång. 

Ett av de enklaste sätten att räkna hem investeringar i möten, event och mässor är att medarbetarna förstår sin roll och vad som förväntas av dem. Att skapa magi i möten och få människor att känna sig sedda och viktiga slår vilken meny, underhållning och lokal som helst. Det har blivit hygienfaktorer medan känslan efter mötena är det vi minns och pratar om. Min främsta styrka är att avdramatisera att ta kontakt med människor du inte känner, boosta dig som person och ta fram sjärnan i dig - så att du kan tända andra!  

Merförsäljning till befintliga kunder skapas av lyhördhet och engagemang för kundens behov och utmaningar. Medarbetarna har oftast bäst förutsättningar att se behov och väcka intresse för det du, som leveramtör, vet kan hjälpa din kund till ännu större framgång.  

Såväl föredrag som work shops präglas av humor och igenkänning där deltagaren gör egna insikter och förflyttar sina gränser - ökar sin komfortzon. Jag bjuder på inspiration och konkreta tips som kan praktiseras i samma stund som deltagaren lämnar lokalen. 

 

Exempel på syften, mål och behov av föreläsningar, med eller utan work shop:

  • Merförsäljning till befintliga kunder: Konsten att sälja utan att sälja   
  • Mässor: Så minglar du framgångsrikt på mässan - både i och utanför montern! 
  • Kundevent & värdskap: Mingel och värdskap på kundeventet 
  • Internt relationsbyggande: Nätverka smart på nya jobbet 
  • Nyföretagare: Så nätverkar du för fler affärer!
  • Karriär: Bygg nätverk - bygg kundstock.
  • Karriär: Nätverka dig till drömjobbet

- Exempel på kunder:

ALMI, Chalmersska Ingenjörsföreningen CING, Deloitte, Distriktsveterinärerna, Eget Företag-mässan, Entreprenörsveckan i Båstad, Folkuniversitetet, Företagarna, Göteborgsminglet, Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet, Handels Consulting, Handelshögskolans Alumniförening, KPMG, Memira, Peugeot, Proceed, PWC, Radix Kompetens, Rosengrens Advokatbyrå,
Ruag Space, Skanska, Sogeti, Swedbank, Svenska Lottakåren, Trygghetsrådet och ÅF.

Anneli bjuder in deltagare på Offentlig Chef att mingla och prata med utställarna i pausen.
Göteborgsminglets Mingelskola på E-Hive

Jag vill veta mer om inspirationsföreläsningar och workshops!