egestam-logo

Göteborgsminglet 2018

Tack för att du gjorde Göteborgsminglet den 18 sept. till en succé!  

Den 18 september firade Göteborgsminglet 10 år som mötesplats för  olika branscher i näringslivet, politik och tjänstemän från Göteborgs Stad som människor. Drygt 30 personer deltog i uppskattade nyheten Speed Meetings. Årets mingel hade förlängd öppettid och många stannade länge och gav betyget 8,6 av 10 i helhetsintryck. 


På plats hade vi:
-Invigningstalare Magnus Björsne, VD för AstraZeneca Bio Venture Hub.
-Göteborg Wind Orchestra hälsar välkommen till Kronhuset
-Mingelltips från Anneli

Vill du få inbjudan till nästa Mingel?
Gå med i grupperna på Facebook och LinkedIn för att följa eventet eller maila anneli(at)egestam.se för att hamna på sändlistan till Göteborgsminglet 2019.
- Behöver ni bli bättre på att mingla på företaget? Hör av dig! 

Anneli Egestam, arrangör

Om Göteborgsminglet
Göteborgsminglet är ett initiativ som föddes i samband med finanskrisen 2009 då stadens etablissemang, ett tjugotal medlemsföreningar och nätverk, bjöd in sina medlemmar under parollen "Jag nätverkar för framgång!". Succén var ett faktum och sen dess har minglet ägt rum varje år. Syftet är att vara en stor mötesplats för människor från olika branscher att träffas förutsättningslöst för att knyta nya affärskontakter genom personliga möten.  

På bild nedan: Dag Larsson, VD Ekan Management, Anneli Egestam, arrangör och Magnus Björsne, VD AstraZeneca Bio Venture Hub på Göteborgsminglet 18 sept. 2018.