egestam-logo

GÖTEBORGSMINGEL

Välkommen på Jubileumsmingel med Speedmeetings den 18 september! 

På Göteborgsminglet möts olika branscher i näringslivet, politik och tjänstemän från Göteborgs Stad som människor. Här träffar du såväl startups som storföretag, nya kommunstyrelsen efter valet, Upphandlingsenheten, Stadsbyggnads- och Trafikkontoret. Kom hit med en vän eller kollega, din kalender och boka möten med människor som kan vara svåra att nå eller som du inte skulle träffa annars. 
 

På plats:
-Invigningstalare Magnus Björsne, VD för AstraZeneca Bio Venture Hub, och Lena Apler, ordförande och grundare av Collector Bank.
-Göteborg Wind Orchestra hälsar välkommen till Kronhuset
-Mingelltips från Anneli
-Utställare

Nyhet!
Speedmeetings med plats för max 16 personer per tillfälle kl. 09.15 och kl. 10.00. Först till kvarn!

- Vill ditt företag synas med monterplats (ståbord & roll-up)? Kontakta anneli@egestam.se eller på 0708-105293.
- För dig som är ringrostig vad gäller mingel, gå gärna Mingelskolan 10 sept. 17.30-18.30 på E-Hive. Kostnadsfritt för dig som anmäler dig till Göteborgsminglet

Tid och plats:
Tisdag 18 sept. Öppet hus mellan 07.30-11.00 (fika ingår i deltagaravgiften som även täcker lokalhyra)
Kronhuset, Postgatan 4 i Göteborg. Entré från vänster kortsida i bilden ovan.


Anmäl dig här!

Välkommen!
Anneli Egestam, projektledare och medarrangörer

Om Göteborgsminglet
Göteborgsminglet är ett initiativ som föddes i samband med finanskrisen 2009 då stadens etablissemang, ett tjugotal medlemsföreningar och nätverk, bjöd in sina medlemmar under parollen "Jag nätverkar för framgång!". Succén var ett faktum och sen dess har minglet ägt rum varje år. Syftet är att vara en stor mötesplats för människor från olika branscher att träffas förutsättningslöst för att knyta nya affärskontakter genom personliga möten.  

Tips!
Gå med i grupperna på Facebook och LinkedIn för att följa eventet eller maila anneli(at)egestam.se för att hamna på sändlistan. Bjud gärna in vänner till Evenemanget som även ligger på Facebook. 

Nedan: Anneli Egestam, arrangör, Slavica Lundgren och Jonas Ransgård minglar på Brewhouse, i sept. 2017.