egestam-logo

GÖTEBORGSMINGEL

Välkommen till Göteborgsminglet! Torsdag 21 sept. nätverkar vi för framgång igen!

På Göteborgsminglet träffas människor som vill framåt och vill träffa andra framgångsrika företag och företagare.
Här skapar du rätt kontakter för din karriär och dina affärer, möten som kan leda till nya jobb, samarbeten, kund-
och leverantörsrelationer. Räkna med 4-7 nya bra kontakter - kul får du på köpet! 


På scen kan du lyssna till Jonas Ransgård, ordförande för Göteborgsregionen GR, hur 13 kommuner samverkar för att stärka regionen. 
Träffa även stans nya urkraft, Pia Sandvik, VD för Research Institutes of Sweden (en sammanslagning av tre forskningsinstitut; SP, Swedish ICT och Innventia)
, med nytt HK i Göteborg. Pia och hennes kollegor finns på plats och berättar hur de hjälper företag att stärka sin konkurrenskraft.  

Ta med en vän eller kollega och kom! Kaffe/te och macka ingår, liksom moms. Betalning är lika med anmälan. Välj att betala med kort eller internetbank. - OBS! Din anmälan är bindande men inte personlig. Vid förhinder får en vän/kollega gärna gå i ditt ställe.

Tid och plats:  Torsdag den 21 sept. kl. 07.30-10.00 (drop in) på Brewhouse, Åvägen 24 i Gårda. Parkera enklast i Focushuset om du inte cyklar eller åker kommunalt (hållplats Scandinavium eller Liseberg). 


Anmäl dig här! 


Boka monterplats!
- Vill ditt företag synas med monterplats (ståbord & roll-up)? Kontakta anneli@egestam.se eller på 0708-105293.

Välkommen!
Anneli Egestam, projektledare och medarrangörer


Vill du också få inbjudan till nästa Göteborgsmingel?
Gå med i grupperna på Facebook och LinkedIn för att följa eventet eller maila anneli(at)egestam.se för att hamna på sändlistan.   

Om Göteborgsminglet:
Göteborgsminglet är ett initiativ som föddes i samband med finanskrisen 2009 då stadens etablissemang, ett tjugotal medlemsföreningar och nätverk, enade sina krafter under parollen "Jag nätverkar för framgång!" och bjöd in sina medlemmar till ett enda stort mingel. Syftet var att korsbefrukta olika branscher för att ge utrymme åt nya tankar, idéer och behov att uppstå i möten mellan människor. Nästa mingel är det 17:e i ordningen.

Nedan: Ola Serneke, VD för Serneke Group, på scen tillsammans med Anneli Egestam, arrangör, i februari 2016 på Trädgår'n.