egestam-logo

GÖTEBORGSMINGEL

Göteborgsminglet fyller 10 år!

Göteborgsminglet är ett initiativ som föddes i samband med finanskrisen 2009 då stadens etablissemang, ett tjugotal medlemsföreningar och nätverk, bjöd in sina medlemmar under parollen "Jag nätverkar för framgång!". Succén var ett faktum och sen dess har minglet ägt rum två gånger per år. Syftet är att vara en stor mötesplats för människor från olika branscher att träffas förutsättningslöst -en plats där du träffar människor du inte skulle träffar annars. Det är så vi kan skapa innovation, genom att förena två kända ting på ett nytt sätt. Häftigt, va?

 2018 fyller Göteborgsminglet 10 år . Vi återkommer med tid och plats för nästa event.


Vill du också få inbjudan till nästa Göteborgsmingel?
Gå med i grupperna på Facebook och LinkedIn för att följa eventet eller maila anneli(at)egestam.se för att hamna på sändlistan.
 

Senaste Göteborgsminglet - 21 sept. 2017

På Göteborgsminglet träffas människor som vill framåt och vill träffa andra framgångsrika företag och företagare.
Här skapar du rätt kontakter för din karriär och dina affärer, möten som kan leda till nya jobb, samarbeten, kund-
och leverantörsrelationer. Räkna med 4-7 nya bra kontakter - kul får du på köpet! 


På scen kan du lyssna till Jonas Ransgård, ordförande för Göteborgsregionen GR, hur 13 kommuner samverkar för att stärka regionen. 
Träffa även stans nya urkraft, Pia Sandvik, VD för Research Institutes of Sweden (en sammanslagning av tre forskningsinstitut; SP, Swedish ICT och Innventia)
, med nytt HK i Göteborg. Pia och hennes kollegor finns på plats och berättar hur de hjälper företag att stärka sin konkurrenskraft.  

Ta med en vän eller kollega och kom! Kaffe/te och macka ingår, liksom moms. Betalning är lika med anmälan. Välj att betala med kort eller internetbank. - OBS! Din anmälan är bindande men inte personlig. Vid förhinder får en vän/kollega gärna gå i ditt ställe.

Tid och plats:  Torsdag den 21 sept. 2017 kl. 07.30-10.00 (drop in) på Brewhouse, Åvägen 24 i Gårda. Parkera enklast i Focushuset om du inte cyklar eller åker kommunalt (hållplats Scandinavium eller Liseberg). 


Boka monterplats!
- Vill ditt företag synas med monterplats (ståbord & roll-up)? Kontakta anneli@egestam.se eller på 0708-105293.

Välkommen!
Anneli Egestam, projektledare och medarrangörer


Nedan: Ola Serneke, VD för Serneke Group, på scen tillsammans med Anneli Egestam, arrangör, i februari 2016 på Trädgår'n.