ER logga

Moderator - Talare - Coach & Konsult
med affärsrelationer som specialitet


I en alltmer digitaliserad värld får personliga möten än större betydelse. När företags tjänster och produkter blir allt mer lika blir din förmåga att bygga personliga relationer och förtroende en stark framgångsfaktor, både för dig själv och företaget.

Anneli Egestam, som har lång erfarenhet av arbeta med event, mässor och som mötesledare för nätverk, inspirerar som föreläsare hur du skapar förtroende i möten med människor du inte känner. Människor som är socialt trygga och vet hur man skapar värde för andra är bättre på självledarskap och kommunikation. Då vågar man stå kvar i mötet med en person länge nog för att känna förtroende och hitta beröringspunkter som skapar någon slags utveckling. Här kan en inspirationsutbildning inför kundeventet, mässmedverkan eller för medarbetarnas nätverkande i största allmänhet göra stor skillnad. Deltagarna kan börja praktisera sina nya kunskaper direkt så att företaget kan räkna hem sin investering. Anneli, som är diplomerad grupp- och individcoach, föreläser även på engelska.


Anneli Egestam är även en rutinerad moderator och konferencier som får människor att mötas, inte bara vara på samma plats samtidigt. Med sin närvaro, energi, kvickhet och glimt i ögat skapar hon en gemenskap som får människor att engagera sig och bjuda till. Anneli har även erfarenhet av att ha internationella talare på scen.

Även ett kort möte kan vara tillräckligt långt när man har beröringspunkter. Vi jobbar båda med mänskliga möten och det goda samtalet men i helt olika sammanhang, Jan Eliasson och jag. Bilden är tagen i samband med HHGA:s 90-årsjubileum där vi fick en kort pratstund.
Även ett kort möte kan vara tillräckligt långt när man har beröringspunkter. Vi jobbar båda med mänskliga möten och det goda samtalet men i helt olika sammanhang, Jan Eliasson och jag. Bilden är tagen i samband med HHGA:s 90-årsjubileum där vi fick en kort pratstund.


Göteborgsminglet är ett återkommande affärsmingel för stadens företag och företagare att skapa relationer genom personliga möten, som Anneli är grundare och arrangör av. Eventet görs i samarbete med ett antal olika föreningar.     

Anneli Egestam har även arbetat med påverkan och relationsskapande aktiviteter för Småföretagarnas Riksförbund i ett flertal år. På uppdrag av förbundet har hon har bland annat verkat i Almedalen som moderator, filmat korta intervjuer med politiker och arrangerat mingel.   

Kontakt:
Anneli Egestam
Telefon: 0708-105293
E-post: anneli(a)egestam
 

Aktuellt:

Vi ses väl på Göteborgsminglet 5/2?

Välkommen till stans trevligaste affärsmingel, onsdagen den 5 februari!

Kvalitetsmässan 2019! Mässexpertis, mingelcoach och moderator för Ekan Management

Anneli Egestam är moderator på Trygg & Säker 28-29 aug. i Malmö

Panelsamtal med Jonas Trolle, Magnus Ranstorp, Britt-Marie Pettersson, Stefan Sintéus och Mikael Damberg.

Moderator på Preems invigning av ny anläggning i Lysekil den 16 maj.

Sagt om Göteborgsminglet 2019

Samtal med Ulf Kristersson (M)