ER logga


Moderator - Föreläsare - Mötesledare
som berör och maximerar värdet av att mötas

I en alltmer digitaliserad värld får personliga möten än större betydelse. När företags tjänster och produkter blir allt mer lika blir din förmåga att bygga personliga relationer och förtroende en stark framgångsfaktor, både för dig själv och företaget. Anneli Egestam inspirerar som föreläsare och workshopledare inom mänskliga möten och nätverkande. Människor som är socialt trygga och vet hur de skapar värde för andra är bättre på självledarskap och kommunikation. Då vågar man stå kvar i mötet med en person länge nog för att känna förtroende och hitta beröringspunkter som skapar någon slags utveckling. Här kan en inspirationsföreläsning med Anneli Egestam, som även är diplomerad coach, göra stor skillnad. Deltagarna kan börja praktisera sina nya kunskaper direkt.

Anneli Egestam är också en rutinerad moderator och konferencier som får människor att mötas, inte bara vara på samma plats samtidigt. Med sin energi, kvickhet och snygga övergångar skapar hon en gemenskap som får människor att engagera sig och vilja bidra.

Anneli Egestam är även initiativtagare och arrangör av Göteborgsminglet, ett återkommande affärsmingel för stadens företag och företagare att skapa relationer genom personliga möten. Eventet görs i samarbete med ett antal olika föreningar i stan. Anneli har lång erfarenhet av arbeta med event, mässor och mötesledare för nätverk. 
    

Inspirationsseminariet Entreprenörs- och Ledarskapsdagen är ännu en mötesplats för företagare och beslutsfattare, signerad Anneli Egestam, i syfte att både utveckla sig själv och sina affärsrelationer. Här har många både kända och okända företagsledare och entreprenörer stått på scenen!


Anneli Egestam har en bakgrund som lobbyist inom företagarfrågor i Småföretagarnas Riksförbund där hon bland annat har verkat i Almedalen, varit moderator för olika paneldebatter, t ex om offentliga upphandlingar, sociala skyddsnätet och företagande i glesbygd och suttit i "heta stolen".

Kontakt:
Anneli Egestam
Telefon: 0708-105293
E-post: anneli(a)egestam
 

Aktuellt:

Anneli Egestam är moderator på Trygg & Säker 28-29 aug. i Malmö

Moderator på Preems invigning av ny anläggning i Lysekil den 16 maj.

Sagt om Göteborgsminglet 10 maj

Samtal med Ulf Kristersson (M)