ER logga

Missade du Göteborgsminglet den 5 feb. 2020?

Tack för att du kom till Convendum den 5 feb. 2020!  

Göteborgsminglet är en stor mötesplats för människor från olika branscher att knyta kontakter genom personliga möten. Idén föddes i finanskrisen 2009 då ett antal föreningar och nätverk bjöd in sina medlemmar att motarbeta finanskrisen genom att mingla och nätverka. Succén var ett faktum och sen dess har Minglet ägt rum varje år. 

Det händer något när människor möts!
På Göteborgsminglet är det lätt att mötas! Här finns jobbkontakterna, blivande samarbetspartners, kunder och leverantörer, människor med driv och som ser möjligheter i möten med andra. Ta med visitkort, ett öppet sinne och kalender för att boka möten och connecta på LinkedIn. 

Jesper Jensen från GoCo Health Innovation City sade några ord om ett av stans mest spännande områden som växer fram i Mölndal och öppnar 2021. Vi fick lära oss att pitcha. Du kunde ta ny bild till din LinkedIn-profil och fick hjälp i myndighetsdjungeln av Företagslotsarna. Inköp & Upphandling berättade hur ditt företag kan bli leverantör till staden. Bland annat. 

Utställare 5 feb. 2020:

Business Region Göteborg
Enheten för inköp och upphandling
Konsument- och Medborgarservice

​​​Säljarnas Riksförbund
CoachCompanion

Marie Ullnert Fotograf
50-Femme Rättvis Städning
Öijared Resort
Möller bil / Audi Göteborg
Hummingbird Lifestyle Travel och Hummingbird Konferens
Touch & Tell

Göteborgsminglets monter: Åsa Rydhard lär dig pitcha 

Vill ditt företag synas på nästa Göteborgsmingel?
Kontakta anneli(at)egestam.se eller ring på 0708-105293.

Behöver du fräscha upp dina mingelkunskaperna och bli bättre på bemötande? 
Boka inspirationsutbildning och workshop med Anneli där du och dina kollegor får konkreta tips på hur du inleder, fördjupar och avslutar samtal med människor du inte känner på ett snyggt sätt. Kontakta Anneli på 0708-105293.

Följ Göteborgsminglet i sociala medier
Gå med i gruppen på Facebook och följ eventet på LinkedIn för att se vilka som tänker delta. Maila till anneli(at)egestam.se för att få inbjudan.

Välkommen!
Anneli Egestam, grundare och arrangör
 

Mingeltips från Anneli inför Göteborgsminglets 10-årsjubileum