ER logga


Tomten kommer tidigt i år! -Ge Göteborgsminglet i julklapp.

Välkommen att mingla på Convendum den 5 feb. 2020!  

Göteborgsminglet är en stor mötesplats för människor från olika branscher att knyta kontakter genom personliga möten. Idén föddes i finanskrisen 2009 då ett tjugotal föreningar och nätverk motarbetade lågkonjunkturen genom att bjuda in sina medlemmar att mingla. Succén var ett faktum och sen dess har minglet ägt rum varje år. 

Göteborgsminglet - den perfekta julklappen!
Fram till och med julafton den 24 dec. kan du boka 3 platser à 195 kr ex moms (ord. pris 240 kr), en till dig själv och två till släkt och vänner som har allt eller skulle behöva vara här. Här finns jobbkontakterna, blivande samarbetspartners, kunder och leverantörer. Connecta på LinkedIn och boka möten! Det personliga mötet är oslagbart. 

Vi håller till på Avenyn 21, i Loungen på Convendum. Fika ingår liksom mingeltips från scenen vid 08.15. Eventet är drop-in, kom och gå som du vill mellan kl. 07.30 och 10.00, innan du går till jobbet. Mer info om talare är på gång!

Vill ditt företag synas?
Kontakta anneli(at)egestam.se eller ring på 0708-105293.

Lära dig mingla! 
Boka inspirationsutbildning och workshop med Anneli där du och dina kollegor får konkreta tips på hur du inleder, fördjupar och avslutar samtal med människor du inte känner på ett snyggt sätt. Kontakta Anneli på 0708-105293.

Följ Göteborgsminglet i sociala medier
Gå med i grupperna på Facebook och LinkedIn för att följa eventet. Maila till anneli(at)egestam.se för att få inbjudan.

Välkommen!
Anneli Egestam, grundare och arrangör
 

Röster från Göteborgsminglet 2019!