ER logga

Opportunity Partner som boostar business och relationer!

Med Anneli Egestam i din strategigrupp eller som löpande stöd får du en Opportunity Partner & Advisor med verksamhetskompetens som hjälper dig och din verksamhet att utvecklar företagets affär och -relationer. 

Anneli har erfarenhet från managementkonsultbranschen, styrelse- och förtroendeuppdrag på nationell nivå för såväl Småföretagarnas Riksförbund, som Aktiespararna och Handelshögskolans i Göteborg Alumniförening. Anneli uppskattas särskilt för sin unika förmåga att knyta kontakt med människor, kända och okända, och i mötet se möjligheter och omvandla tankar och idéer till handling (även på saker och företeelser innan de blir ett problem). 

Till sin hjälp har hon ett stort etablerat nätverk jämte erfarenhet av att ha skapat kända varumärken och mötesplatser såsom Göteborgsminglet och Entreprenörs- och Ledarskapsdagen
 

Föredrag som lockar många besökare! Ek. dr. Knut Fahlén på scen med anledning av sin bok Dynamic Management Strategy, tillsammans med Anneli Egestam, projektledare och moderator.