ER logga

GP samlar idéer på Göteborgsminglet

GP fortsätter att samla idéer för hur Göteborgs ska bli en ännu bättre stad. Hittills har nästan 1 000 förslag kommit in. Under fredag förmiddag är vi på Göteborgsminglet för att höra vad företagare i Göteborg tycker.

200 personer är föranmälda till Göteborgsminglet som är en mötesplats för olika företag och organisationer. Under fredag förmiddag är frukostbordet dukat och alla går runt med en lapp på bröstet. Där finns namn, vad man kan och vilka man är intresserade av att träffa.

- Det här var ett sätt att tänka utanför boxen och skapa en mötesplats dit alla kunde komma, säger Anneli Egestam som står bakom idén.

Hon berättar att det annars är rätt uppdelat, Chalmerister på ett ställe och småföretagare på ett annat. Här var tanken att kunna mötas över gränserna för att få nya idéer. Det är sjunde året som minglet hålls.

Halvåtta på morgonen drog det igång och det är redan bra drag. GP:s reportrar ska samla ytterligare idéer i projektet #lyftgbg. Tidigare har vi varit i Nordstan, Angered och i Frölunda.Gunilla Grahn-Hinnfors
.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln

-