ER logga

Världsrekord i sikte - på Göteborgsmingel

Fredagsmorgonen gick i nätverkandets tecken på hotell Scandic Opalen i Göteborg.

Jurister, egna företagare, visionärer, entreprenörer och många, många fler träffades för att knyta nya kontakter och nätverka under Göteborgsminglet.Rekommendera1 Tweeta3Redan klockan 07.30 hade frukostbordet börjat tömmas och visitkort börjat utbytas när företag och organisationer samlades på Scandic Opalen för det årliga Göteborgsminglet.

Nätverkandet stod i fokus och GT fanns på plats för att hitta morgondagens nyheter och få koll på vad som händer i företagsvärlden i Västsverige.

På plats fanns allt från författare och egenföretagare till stora näringslivsjättar. Bland annat BNI:s, Business Network International, regionsansvarige Sofia Nordstrand. Inte helt otippat då det är de som delar ut utmärkelsen Årets Affärsnätverkare. Hon passade på att skicka en hälsning till GT:s chefredaktör Frida Boisen som tog hem utmärkelsen alldeles nyligen.

Världsrekordförsök

Nämnas kan också Erling Zandfeld från Målaremästarna. Han är projektledare för "Sätt färg på" som har ett världsrekord i sikte.

– Vi vill skapa världens största målade konstverk inför Göteborgs 400-årsdag. Mellan Röda Sten i Väst till Blå Stället i Angered i öst ska vi färgsätta hela sträckan på 21 kilometer. Det ska vara klart först 2021, men redan nu börjar det ta form på olika sätt, säger Erling Zandfeld.

Sammanlagt var drygt 200 personer föranmälda till minglet och den som inte hade en bunt visitkort när den gick hemåt vid tiosnåret var snarare undantag än regel.

Det bjöds under morgonen också på tre miniföreläsningar i anslutningen till minglet där de närvarande bland annat fick lära sig att bygga förtroende i möten och fick veta tillväxtläget och framtidssatsningar i regionen.

Av Maya Dahlén Persson, GT

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln

-